HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Óriási lódarázsfészek a padláson.

2021.03.28. 17:34 Rovarirtó


A videón egy hatalmas, aktív lódarázsfészek látható. Teljes védőruha nélkül az ilyen padláson lévő fészket nagy ívben kerüljük el. Megfigyelésük sem ajánlott az ilyen sötét helyeken, a zseblámpa fényére ugyanis elindulnak. A lódarazsak általában nem agresszívak, azonban a darázsfészket elszántan védelmezik.
Háborgatásuk életveszélyes lehet! Szakemberek számára viszonylag egyszerű darázsirtásról van szó az ilyen hozzáférhető fészek esetében, mérettől függetlenül. A többrétegű védőruha elengedhetetlen, a könnyelműség szakmán belül is vezetett már halálesethez. Darázsirtás Pest megyében megrendelhető!

Szólj hozzá!

Címkék: darázsirtás darazsak darázsfészek lódarázsfészek lódarázsfészek a padláson lódarázs a padláson lódarazsak fészke a padláson

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr333549432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása