HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Darazsak irtása, ipari alpinista segítségével

2021.04.07. 11:32 Rovarirtó

alpinista_kicsi.jpg





Nehezen elérhető helyeken, nagy magasságokban a darazsak irtása ipari alpinista segítségével történik.
A társasházi tetőszerkezetek tipikusan ilyen helyek. A francia darázs és padlásdarázs ezeknek a tetőszerkezeteknek a töréseibe (pl kúpozás, bádogozás) rakja fészkét.
Ilyen esetben a darazsak irtása szintén porozógépes technikával történik, azonban nem konkrét berajzási helyre irányul. A rengeteg elszórt és rejtett darázsfészek ellen teljes vonalakat kell kezelni. A törések mentén befújatott darázsirtó porozószer hatására fehéren potyognak ki a darazsak. Sajnos a darazsak irtása ilyenkor lényegében vakon történik, a legfőbb fészkelőhelyek kezelése történik meg. A darázsirtás redménye nem lehet 100%-os, a 90%-os gyérítési hatékonyság már jó eredménynek számít. Az ipari alpinista, továbbá a jelentős mennyiségű darázsirtó porozószer felhasználása teszi meglehetősen borsossá az ilyen módon végzett darázsirtás munkákat.
Árajánlathoz képet kérünk a tetőszerkezetről!
Darazsak irtása, ipari alpinista segítséggel.

Szólj hozzá!

Címkék: darázsirtás irtása darazsak darázsirtó darazsak irtása

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr244874636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása