HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Darázsfészek a padláson. Német darázs tipikus fészke.

2021.03.24. 17:56 Rovarirtó

Ha ilyen, vagy ehhez hasonló képződményt találunk a padláson, inkább ne közelítsük meg. A német darazsak igen agresszívan védelmezik a fészküket, egy a képen látható nagyságú fészekben több ezer darázs is élhet. A látható fészek kiirtása nem nagy szakmai kihívás egy darázsirtó szakembernek (függetlenül a darázsfészek méretétől), profi védőruha nélkül azonban életveszélyes megközelíteni.



Sokan kérdezik tőlünk: ha felveszem a síruhát és magamra borítok egy szúnyoghálót, megközelíthetem-e a fészket? Ezt nem javasoljuk. A német darazsak rárepülnek a fészkük közelébe merészkedőre, azt embert megmászva akkurátusan keresik a gyenge pontokat, a ruha alá igyekeznek bemászni és és persze szúrni. Kizárólag a teljes testfelületen hézagmentesen záró, többrétegű védőöltözet ad hatékony védelmet a darazsak ellen.
Darázsirtás rövid határidővel, Pest megyében!

2 komment

Címkék: német darázs darázsirtás darázsfészek darázsfészek a tetőben darázsfészek a padláson padláson darázsfészek darazsak a padláson darázs a padláson

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr653387728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kékavian 2015.09.02. 13:30:56

Nálunk a elektromos betáp dobozába a lukon közlekedtek és kivül már épitették a szürke várfalat. Rovarirtó idegméregporral amit kompreszorral fujt be az eletromos dobozba irtotta ki öket. A portól a nagyja elhullott. Még sztrájkol egy kettő a doboz előtt de már nincs királynőjük elpusztulnak nélküle.

Reactor 2019.04.26. 14:35:42

Én hamvasztóval szoktam elintézni a kis rohadékokat, hála az égnek, a tűzre nem immunisak. Pecsenyévé is sütöm őket!!!
süti beállítások módosítása