HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Méhek lépe a redőnytokban. Méhek eltávolítása.

2021.04.05. 20:16 Rovarirtó

 

 

 

 

 

 





Üres redőnytokokba általában darazsak fészkelnek be. Ez esetben viszont házi méhek vertek tanyát, építettek méretes lépet a használaton kívüli redőnyszekrénybe.
Helyi méhészek nem vállalták a méhek eltávolítását. A tok fedőlapja mentén folyamatosan szivárogtak be a lakásba a méhek, lakhatatlanná és életveszélyessé tették a hálószobát.
A méhek kényszerű pusztítását a külső közlekedési úton keresztül végeztük el. Porozószer befújatása után rövid időn belül elpusztult a teljes kolónia. Ezt követően belülről vettük le a tokfedőt, így tárult fel a munka eredménye (képen). A méztől csöpögő lépeket is eltávolítottuk a redőnyszekrényből.
Méhek ellen rejtett helyeken is, Pest megyében akár azonnal!

Szólj hozzá!

Címkék: méhek darazsak méhirtás méhek irtása

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr523535265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása