HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Darazsak irtása, darázsfészek eltávolítása redőnytokból

2021.05.12. 15:51 Rovarirtó

 

 

Egy óvodai redőnytokba fészkeltek be a a darazsak. A redőny gurtninál folyamatosan szivárogtak be a belső térbe, két gyermeket is megszúrtak. A darázsirtás nem tűrhetett halasztást ilyen körülmények közt. A redőnytok fedőlapját, továbbá a gurtni tokcsatlakozását szigeteltük, hogy beltérre ne juthasson be darázs.

Ezt követően a darazsak irtása külső porozószeres befújatással történt.
A videón az látható, amint a darázsirtó porozószer befújatást követően a fedőlapot leemeltük, majd megtörtént a darázsfészek és az elhullott darazsak eltávolítása. Kizárólag ezzel a darázsirtó módszerrel és technológiai sorrenddel biztosítható az, hogy a darazsak ne jussanak be a lakásba. Az esetleges szakszerűtlen darázsirtás során a lakásba már bejutott darazsak légtérkezelő aeroszollal, vagy egyszerű mechanikai módon pusztíthatóak el. Darázsirtás Budapesten és Pest megyében!


Szólj hozzá!

Címkék: darázsirtás darazsak irtása darázsfészek eltávolítása darazsak a redőnyben darázsfészek a redőnyben darázsirtás redőnyben darázs irtása redőnyben

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr554835041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása