HTML

Darázs blog - Darázsirtás, Lódarázs

A darazsak életmódja, darazsak irtása, darázsírtás. Lódarázs, francia darázs, német darázs, kecskedarázs. Darázsirtás oldal.

Friss topikok

Darazsak a tetőben

2021.07.19. 08:46 Rovarirtó

 A darazsak egyik gyakori fészkelőhelye a családi házak tetőszerkezete, különösen kedvelt pont a fal és tető találkozása. Új építésű családi házak látszó szarufáinál a szarufa és fal találkozásában lévő apró lyukon át mennek be, ott alakítják ki rejtett fészkeiket. Rejtett szarufa megoldásnál a lambéria nútoknál találják meg a bemeneti helyüket. Régi építésű házaknál a stukatúr mennyezet ad kiváló fészkelési lehetőséget, itt a cserép és gerendán nyugvó csatornavas találkozásában talál helyet magának, a mennyezetben való fészkeléshez. A videón ez utóbbi látható, ilyenkor az első cserépsor kiemelésével tárjuk fel a problémát. Ha darazsak vannak a tetőben, elsőként minden esetben a berepülési pontot kell felkutatni, ez lesz a darázsirtás támadáspontja. A tetőnél lévő darázsfészek gyakran igényel létrázást a megközelítéshez, öt méteres magasságig cégünk alapáron végez létrázós darázsirtást. A darázsfészek feltárása nem minden esetben lehetséges, bár erre törekszünk. Sármennyezetben csak a saralás megbontásával lehetséges ez, de széleken történő darázsirtó por befújatásával rendszerint nincs szükség megbontása. Darázsirtás a tetőben.

Szólj hozzá!

Címkék: darazsak irtása darázsfészek a tetőben darazsak a tetőben darázsirtás tetőben darázsirtás a mennyezetben darázsfészek a mennyezetben darázs a mennyezetben

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr2816632270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása